FLORISTERIA A DOMICILIO FLORES - Floristeria Barcelona domicilio

Floristerias locales Barcelona
Instagram

floristerias barcelona

flores en barcelona

Vaya al Contenido

Roses a domicili Sant Jordi

Floristeria Barcelona domicilio
Publicado por en FLORES ·
Tags: florsramssantjordifloristeriabarcelonadomicili
Sant Jordi - Dia del Llibre i la Rosa
Sant Jordi és també el dia de la patrona de Catalunya


23 d'abril: el dia de Sant Jordi a Barcelona, ​​com a tota Catalunya, les persones es donen una rosa o un llibre. No només les parelles fan això. La Generalitat de la Plaça de Sant Jaume està oberta al públic. En el palau i voltants hi ha un gran mercat de roses. Pot comprar llibres a totes les parts.
Sant Jordi: Dia del Llibre i la Rosa.
A les floristeries HERBS BARCELONA li lliurem la teva rosa a domicili el mateix dia de Sant Jordi però també pots visitar-nos a les nostres botigues de flors de Barcelona o a les parades de roses que tenim a Rambla Catalunya.

Una mica d'història sobre Aquest dia.

Els documents mostren que la tradició de regalar roses com a símbol d'amor el dia de Sant Jordi data del segle XV, encara que no es coneix l'exactitud del dia. A més, per què aquest dia és el dia dels enamorats i Sant Jordi s'ha convertit en el sant patró dels amants, no se sap amb certesa. En la llegenda més famosa de Sant Jordi, no es va casar amb la princesa -encara que es va alliberar del drac- ja que la moraleja d'aquesta història era el bateig cristià més que l'amor, segons la llegenda (veure a sota).

En 1926 Espanya va declarar el 23 d'abril, l'aniversari de la mort de Miguel de Cervantes, l'escriptor espanyol més famós, com el Llibre del Dia. Això era fer front a Anglaterra, que també havia respectat el 23 d'abril com la mort de Shakespeare. Va ser una coincidència que coincidia amb el dia de la festa de Sant Jordi. Això va portar, però, un significat que el Dia del Llibre es va celebrar a penes. Només molt després, el dia de l'amor també es va convertir en un dia de literatura en la ment de la població.

El 23 d'abril, dia de Sant Jordi, patró de Catalunya, és avui dia de la rosa i el llibre, el dia de l'amor i la cultura.

Dia mundial del llibre i el dret d'autor

El 1995, la UNESCO va declarar el 23 d'abril com el Dia Mundial del Llibre i el Dret d'Autor. Això va ser reconèixer que el llibre ha contribuït històricament a la difusió del coneixement. La proliferació de llibres és un enriquiment cultural a tot el món.
La història i la llegenda de Sant Jordi (Sant Jordi)
Sant Jordi a Barcelona

  
Al igual que amb moltes tradicions que estan fermament arraigades en la societat, avui sabem molt poc sobre el seu origen. Per comprendre les tradicions del dia de Sant Jordi, cal sumergir-se en algunes de les històries i llegendes que han sorgit entorn de Sant Jordi.

Encara que George va ser venerat a l'Edat Mitjana a Europa, avui sabem molt poc sobre aquesta figura històrica. És cert que va servir com soldat romà al voltant de l'any 300 DC. Va ser considerat com un martí cristià que no seria qüestionat sobre les seves creences. El nom "Georgius" significa granja, que és, potser, la raó per la qual la litúrgia catòlica triava aquest dia a la primavera com el seu dia de nom. També és considerat com un protector de la collita.

A més, també es considera com a protector dels amants, el que explica que des del segle XV es desenvolupa un gran mercat de roses al voltant del palau de govern (Generalitat de Catalunya) a la Plaça Sant Jaume i al seu pati el dia de Sant Jordi .

A causa d'un fet que es coneix tan poc de la figura històrica, creixen els myths i llegendes que envolten el patró català. Una llegenda compte de la seva matemàtica de set anys. En els set anys de tortura Sant Jordi mai va perdre la seva fe. Aquesta llegenda explica per què Jordi va ser triat com a patró dels Cavallers de l'Imperi Bizantí. Durant aquest temps es va cridar a demanar ajuda per guanyar contra els "infidels". A més de Catalunya, també va ser triat com el sant patró d'Anglaterra, Geòrgia, Grècia i Sèrbia, i molts més.

La llegenda més coneguda i més popular descriu com va derrotar un drac al país infinit Silene. Este drac enveria l'aire d'un poble. I per apaciguarlo, la gent sempre va sacrificar un xai i una verge que va ser triada. Un dia, la princesa del país es va trobar amb aquesta destinació; George va matar al drac i la va alliberar. La princesa i tota la població es van convertir al cristianisme. Des del segle XIII, la figura més utilitzada de Sant Jordi és la de la que mata al drac amb una llança mentre munta un cavall blanc.


El culte a Sant Jordi a Catalunya

Des del segle VIII Sant Jordi és venerat a Catalunya. L'evidència d'això és que moltes esglésies i capelles s'han dedicat a la seva memòria. Incluso els reis adoraven; Jaume I fins i tot descriu com el català Sant Jordi va ajudar a la conquesta de Mallorca. A la protecció de Sant Jordi es va fundar una Ordre dels Cavallers. Des de 1343 Sant Jordi s'ha celebrat a la terra catalana de València i a Mallorca des de 1407. El 1456 el Parlament català va adoptar una constitució a la catedral de Barcelona declarant Sant Jordi com un dia de festa.

El fet que el culte a Sant Jordi tingui lloc a totes les àrees també es mostra al Palau de Govern de Catalunya a la Plaça Sant Jaume. Aquí en el segle XIX es va instal·lar un medalló de Sant Jordi a la façana gòtica i dins de l'edifici es va construir una capella en honor seu.

En moltes atraccions de Barcelona es pot veure el culte de Sant Jordi. Un exemple és la trucada Casa Batlló, construïda per Gaudí, amb el qual el techo s'assembla a un
sin comentarios

Regreso al contenido